•  Over ons

VDM Telecom Support is in 2011 opgericht door Henk van der Mei, met als doel zijn ervaring in de telecombranche te gebruiken om de kwaliteit en het niveau van de medewerkers in de kabeltelevisiesector te verbeteren.

Hierbij wordt nauw samengewerkt met de Stichting Examinering Certificering Telecom (SECT). Zodoende hebben wij regelmatig een voortrekkersrol bij de realisatie van nieuwe examens, waarbij middels pilots de opzet en inhoud van de examens wordt getoetst.

Sinds 2010 hebben wij voor ca. 1.300 cursisten een training verzorgd en ca. 1.800 examens afgenomen.

Neem vrijblijvend contact op

Examenlocatie Harderwijk

De examenlocatie van VDM Telecom Support bevindt zich in het opleidingscentrum van Allinq in Harderwijk. Vanaf de oprichting van SECT is Allinq (voorheen Schuuring) actief geweest met het ondersteunen van de doelstellingen. Zo werd in 2009 aan de Fahrenheitstraat te Harderwijk als eerste een SECT examenlocatie geopend, waarin de basis werd gelegd voor de allereerste SECT-examens.

"Harderwijk is één van de mooiste SECT examen locaties." - SECT assessor

De nieuwe Certificatiematrix 2018 van SECT heeft ertoe geleid dat de locatie in Harderwijk aangepast is aan de nieuwe examens. Tijdens de coronapandemie is deze bovendien coronaproof gemaakt en opnieuw gecertificeerd, zodat trainingen en examens op verantwoorde wijze en volgens de geldende maatregelen konden plaatsvinden.

Op eigen locatie

Naast het houden van trainingen en examens in onze locatie in Harderwijk, hebben we ook de mogelijkheid om op de locatie van de klant trainingen te verzorgen. Dit geldt dan voornamelijk voor lessen ten behoeve van het theoriedeel van een SECT praktijkexamen en zeker ook voor de opleidingen SECT A3 en A5, de engineeringsmodules voor resp. het coax wijknet en het optisch hoofdnet.

LinkedIn

Henk van der Mei

  • Gecertificeerd SECT assessor
  • 45 jaar ervaring in de telecombranche
  • Beheerder examenlocatie Harderwijk
  • 10+ jaar actief als trainer
Foto Henk van der Mei met cursist tijdens een SECT training